Двупластова маска от 100% памук за многократна употреба

Във връзка с разпространението на COVID-19, довело до изчерпване на хирургическите и защитни маски на пазара и непрестанните и многобройни запитвания към нас от клиенти, които, за да продължат да работят трябва да изложат работещите на вредни въздействия или да застрашат произвежданите от тях хранителни стоки, решихме да предложим някаква алтернатива на маските за еднократна употреба. След проведени разговори с наши партньори от различни браншове стигнахме до варианта да възложим на партньори производство на текстилна маска за многократна употреба.
Наясно сме разбира се, че този продукт не замества напълно другите маски, но все пак е някаква алтернатива, докато се възстанови равновесието на пазара.
Текстилните маските също трябва да се сменят често, но след изпиране на висока темпаратура могат да се използват повторно. Маските са изработени са от 100% памук и не предизвикват дразнене или алергия.
Предназначението на предлаганите маски е да създадат поне някаква временна бариера (за пръски и кихавици) между работещият и произвежданите/ обработваните хранителни и животински продукти.
Маската НЕ защитава от финни частици прах, химични агенти, вируси или бактерии!

Първите мостри от произведените артикули вече са налични при нас, очакваме и първата партида от 500 бройки, която ще е налична на 20.03.20г. Заявили сме 2000 броя а към момента вече имаме поръчани от клиенти над 1000 броя. Доставките от наша страна ще се извършват по ред на подаване на заявката от клиентите към нас.
Следващата пратка от маски очакваме и се надяваме да пристигне до 31.03.2020г.
Цената за 1 брой маска след разходите за производство сме изчисли, че трябва да бъде 2.00 лв. без ДДС. На фона на предлаганите в пространството аналогични обикновени памучни маски без никаква степен на защита и с гръмки определения „предпазва от бактерии и вируси“ на цена доста над 7.00 лева мислим, че предложената цена е реална и справедлива за такъв тип продукт.

Искаме да бъдем коректни с нашите клиенти и партньори и именно поради това, отново ясно и категорично заявяваме, следното:

Продуктът НЕ Е лично предпазно средство или медицинско пособие и НЕ защитава от прах, вируси или бактерии!

Всичко останало считаме, че е подвеждаща и/или заблуждаваща информация, игра със страховете на хората и най-вече спекула!

Нека обаче е ясно! В никакъв случай ние не сме против високите цени на предлаганите качествени продукти, стига те да са в рамките на реалното! Ние сме били, сме и ще бъдем винаги против спекулата на търговците, надули цените до безобразие! Ние не заставаме срещу собствениците на големите търговски предприятия, нито пък имаме нещо лично срещу тях. Ние сме против това в моменти на кризи и бедствия, определени кръгове да се възползват от страха на хората.
Ние от „СКС България“ ООД считаме, че сме способни да преодолеем и тази криза, но всички заедно!

Сега е момента да забравим различията, да се обединим като народ и да вървим заедно и убедено към разрешаване на тези проблеми!

За всички наши приятели, партньори и клиенти от гр. Разград и областта, поемаме агнажимент при интерес от тяхна страна да направим всичко възможно в рамките на 10-15 дена да им осигурим текстилни маски.